Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig.

Hela huset inbäddat
i ett kompakt mörker
Som bomull smeker det min hud
och jag hör din röst

Försöker se dig
där nånstans
Men du är inte här
inte på riktigt

Men jag känner dina fingrar mot min kind
dina läppar mot min hals
Jag andas in din andedräkt
och känner tårarna rinna
Låter dem vara

Sluter ögonen och låtsas
att ingenting förändrats
Att du väntar mig
att din famn fortfarande är min
Att dina ögon speglar mitt inre
Speglar kärleken
så desperat
och förtvivlad

Jag älskar dig..




Fri vers av InsideOut
Läst 340 gånger
Publicerad 2010-09-24 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InsideOut