Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad.

Jag sa att du hade rätt
i att vårt tåg gått
Men det är inte lätt
och jag gråter, så smått

Jag vet inte vad jag menar
när mitt hjärta skenar
eller fullständigt dör
Lyssna till ditt, och hör

Vad vill du?
Är du nöjd nu?
Eller saknar du mig
som jag saknar dig?

Fram och tillbaka
mina händer börjar skaka
Idag är det vi
imorgon är det jag
Hur ska allt bli
innan vi finner behag?
Jag är lite svag
som om jag fått ett slag
Och jag kan omöjligt ta tag
i mig och mitt
När det inte är ditt..




Fri vers av InsideOut
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-22 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InsideOut