Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2010....


Ibland....



Ibland


när jag ser
på par
i min omgivning

så kan jag tänka

hur ända in i helvete
kan HON
vara tillsammans
med den jävla tölpen

hur kan hon
låta honom
sticka sin tunga
i hennes mun

vad fan kan hon se
hos honom

vad handlar detta om

att hon inte bara kräks
åt hela skiten





Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-04-21 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP