Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster yster

Syster yster
vad har det tagit åt dig?
Syster yster
vad hände?

Du försvann
Och då du äntligen återvände
gjorde du det
som någon annan
än dig själv

Syster yster
var är du egentligen
när du ler sådär?
Syster yster
vad tänker du på
då dina ögon blir sådär blanka och intetsägande?

Jag sitter med din hand i min
Känner kylan hoppa mellan din hud
och min
Känner hur din hand sakta sakta slappnar av
i min
och hur dina klolika fingrar
alldeles för smala
långsamt tappar greppet
om mig

Syster yster
vad har du gjort med dig själv?
Syster yster
hur kunde detta hända?




Syster yster
Var är du?




Fri vers av Knasboll
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-21 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knasboll