Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simon and Garfunkel - Bridge over troubled water

Världen är stilla
tyst
i kväll

Och jag kan äntligen andas
normalt
igen




Fri vers av Knasboll
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-12 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knasboll