Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hög tankar om det stundande valet. Ta det inte allt för personligt!


Valår i år - en bunte personliga åsikter och klurelurtankar.

allt detta hat
alla dessa åsikter

vad tycker du?
vad borde jag tycka?
vem har rätt och varför gör du inte bara precis så som jag?
eller så som alla andra?!


SD är rasister
SD får inte lov att tala inför barnen på skolorna
som alla andra partier
SD får inte lov att stå på torget och locka väljare
som alla andra partier
SD får inte lov
SD är inte bra
SD är rasister...och borde därför bli rasistiskt behandlade?!
en treårings tänkande
meningslöst och omoget
om ni frågar mig
vilket ingen egentligen gör


Fi är inte bra
Fi är idioter
Fi är endast för lesbiska krigskämpar som vill ha mer än vad de förtjänar
okunskap föder galenskap

sossarna är värdelösa
moderaterna är än värre
miljöpartiet suger
piratpartiet har endast en enda åsikt

informationen haglar
alltid lika positivt och upplyftande
detta har Vi gjort
detta lovar Vi att göra
detta kan VI göra för DIG
rösta på oss för vi, Vi kan göra ditt liv till ett paradis!

valår i år
suck



människans paradoxala natur klarar nog egentligen inte av
så många "felaktiga valmöjligheter"
synd då
att inte alla bara kan hålla sig till det positiva
och för övrigt hålla inne med sina egna negativa personliga åsikter
om samtliga partier

rösta för dig själv
och låt din granne rösta för sig
bara min åsikt
om ni nu frågar mig
vilket ingen egentligen gör




Fri vers av Knasboll
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-03 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knasboll