Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt det där du glömmer, minns någon annan


Vi skulle ha sett, skulle ha uppmärksammat, skulle ha…skulle vi inte?

Vad mer behövs sägas?

Förlåt för att jag aldrig såg
Jag är lessen att jag aldrig lade märke till
Jag beklagar
och jag ber om ursäkt
Jag minns inte,
glömde, förträngde, ignorerade

Jag ångrar mig




Jag skulle ha haft
Jag skulle ha gjort
Jag skulle ha märkt
Jag skulle…en hel massa saker

Förlåt!




Fri vers av Knasboll
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knasboll