Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt liv för 18 oförändrade rubriker i samma ordning som de stod i från början. Det blev visst en helt ny historia ^.^


Framsidans frusna rubriker – en sekund i etern

Farmor,
egentligen…
Ditt namn - min generation

Vart har du tagit vägen?
Ett värdigt liv
Jag har så mycket kvar att säga dig
Bara nästan
intåg

Då livslusten flämtar
vem viskar så i natten?
En sista gest,
låt mig bara få andas

Lock av blont hår
Väderleksrapport 21:09
Utan vidare hänvisningar – sitter i väntan

Saken är den!




Fri vers av Knasboll
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-30 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knasboll