Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I have the world in my head, I just don’t know what to do with it

Constantly lost
Always at a lack of words
- the right words -
when desperately needed

Always chasing shadows
Never reaching the light
Never reaching the goal
Stuck in the never-ending middle

Once I thought I hade all the answers
Once
I really thought I knew
But once never happens twice
And I am the girl who is constantly lost
Therefore I no longer think I know
and I am back on square one
Swirling and twirling in magical circles

I have the world in my head
The future in my hands
I just don’t know
what to do with it

I
am lost




Fri vers av Knasboll
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-22 18:36



Bookmark and Share


    L e e
ta hand om världen varsamt i dina händer så att den inte krossas i dina händer. Och man ska icke leka eller behandla det ömtåliga hur som helst heller. Med andra ord ta inte i överdrivet för mycket bara, ibland behövs det inte alls, endast ett få tal gånger vet man hur hårt man ska hålla eller pressa. Jag tycker att du har skrivit en väldigt intressant text, det får mig att tänka på hur har sitt liv i sina händer, men aldrig vet man vad man skall göra med det, istället för att bara leva ut förbereder vi alltid oss på livet som skall komma sen, men vi vet inte när det skall ske eller hur. och vi går miste om mycket så.

Jag vill inte vara allt för petig, men meningen nedan
And I am the girl how are constantly lost
ska det inte vara
And I am the girl who is constantly lost

och ones=once kanske
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Knasboll