Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingad glädje!

Långt där borta
ser jag dig
hur du laddar
hoppas att
du kommer
till mig sen, så jag
sätter mig ner ocn väntar
nu ser jag att du har kommit upp
man skulle kunna säga att du har propellerfart
men att bli jämförd med sånt är väl inget du gillar
du tillhör ju en exklusiv fragile sak
som inte är gjord av stål och metall
oh vad dina färger strålar, regnbågeglitter
och nu du helt nära sitter
och fäller ut dina vingar
blåvinge du är här
om du bara visste
hur kär du för mig är...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 07:46



Bookmark and Share


  thyra
Dina ögon ser det vackra i vardagen. Fint!
2011-03-19

    ej medlem längre
Vackert!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt