Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här radas de upp!

Du det är första gången jag har ett helfranskt med hem
Du innan har det bara varit halvfranskt
Du jag faller för läder det luktar så manligt, gott
Du vad är det, som du har på ryggen
Du det känns, som runda ringar, streck
Du har tatuerat dig... Men på ryggen...
Du menar inte att det är populärt just där...
Du känner väl hur skönt din rygg vilar i mina händer
Du hos mig kan du känna dig trygg jag har övat mig
Du här har varit många, jag kan inte räkna dem alla
Du jag kan tala om för dig vad, som är inne nu plattor
Du en metallbit med plast framför tatueringen va
Du vem vill ha det, det är ju hud, ja läder man vill ha
Du vem vill ha en platta, när helfranska finns
Du med doft, som ger mersmak...
Du aldrig byter jag ut dig mot en skiva...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt