Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan

Du kan aldrig
krama mig för hårt

OCH

Du kan aldrig
kyssa mig för mycket


MEN


Du kan ofta
glömma att jag älskar dig

OCH

Du kan ofta
gömma dina känslor för mig


MEN


Du kan aldrig
komma mig för nära

OCH

Du kan aldrig
knuffa bort mig




Fri vers av Sikska
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-22 09:41



Bookmark and Share


  aol
en bra skrift
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska