Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite improvisation som vanligt....


I stillhetens lund

smeker hår
smeker med blickar
flickan som vann
hans hjärta

idag är igår
är i morgon
kanhända

vindarna falnar
och sakta
vända

ett litet hopp
börjar gro
likt ett frö

det kalla och
tomma
så sakteliga dö

ger plats
fyller upp
med ny energi

en kärleksfull
känsla
kanske kemi...

eller ren och
skär saga
önskad eller sann

ska prinsen och
prinsessan
få varann!?

ett hopp och
ett lugn
i en skön harmoni
nynnar på toner
som blir en melodi

en sång för oss
att spara en stund
men jag väntar
så gärna
i stillhetens lund




Fri vers av firefire
Läst 243 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-04-22 12:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ömt, skirt och alldeles underbart som Askungen sa;=)
2010-04-23

  Nina Nightwish VIP
Vackert som en saga
2010-04-22

  Aftonvännen
drömmarna suger energi ur hjärtat på prinsessan
man skymtar dem, men hör dem aldrig berättas
lyrica
2010-04-22

  Anna*
Fridfull tid i stillheten där hoppet för värmen närmre. Fint!
2010-04-22

  LovisaCecilia
Bäm! Där satt den. Applåder!!
2010-04-22

    Jenny C
Fantastiskt bra! Texten rinner liksom kall saft en varm sommardag, man bara sörplar i sig.
2010-04-22

  Anders Perols
Skönt flyt med fina rim. Bra!
2010-04-22

  the apache kid VIP
You have the touch! Underbar poesi
2010-04-22

    Niklas H
blir alldeles varm o glad när jag läser. lysande improviserat.
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire