Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som själve fan

Nu går fan på torra land
och plockar blommor i asfalten
tar danssteg och svänger på svansen

"Ha, ha, haa!" ropar han
"Fattar ni inte ruljansen!"
"Det är jag som spyr ut askan"
"det är jag som visar på verkligheten"
"jag som sänder förtretligheter från Island"

och fan tar dansen till nya turer
och buketten växer mellan klövarna

och så börjar han tillsist att sjunga
som en lärka sjunger han
glad
"kanske får de lära sig något idag"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-22 14:49



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
jovisst, fan än nog mänskan själv - det andra hör jorden och naturlagarna till - bra skrivet!
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP