Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famn att famna

I din blick jag ser
ditt hjärtas ljus
jag vaknar

I ditt famntag
jag känner
ditt hjärtas sång
den berusar

Vid din sida
min oro domnar
den somnar




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-22 17:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker, berörande och fylld av ömhet
2010-04-24

  En strimma av guld
Helt underbart har du skrivit.

"I din blick....." Att finna sitt hjärta i den andra så starkt.

"I ditt famntag
jag känner
ditt hjärtats sång...." Att finna ett hjärta som hörs av starka slag då ditt egna hörs så stark då är du i en känsla av evighet.

"Vid din sida
min oro domnar...." Så innerligt.
2010-04-22

    ej medlem längre
Härlig dikt!

Ögonens språk ...

Hjärtats slag ...

En trygg famn ...

Kärlek ...


Hälsn. Ann
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt