Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du någonsin dansat med djävulen i bleka månskenet?


En dans med djävulen

Förtvivlat håller jag fast vid det som är mig kärt.
Ett krampaktigt tag om det som är guld värt.
Rösterna smider ränker ur skräckens källsprång.
Av mina rädslor bereder de vägen för min undergång.
Undergräver min värdighet, inifrån förtär den,
som ett gift som stadigt pulserar i blodkärlen.
Sakta och tyst dräper det liv, som är mig givet.
Finns ingen utväg, bara detta enda alternativet,
en dans med djävulen och jag får tillbaka livet.

Skriven ‎2010-04-23 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-23 08:58



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här lyckas du verkligen fånga mig som läsare!! "Tät", kuslig och gripande text, som en enormt spännande nagelbitar-film. Att dansa med djävulen är ingen höjdare precis, men kanske det enda alternativet för att bli fri - och då är det värt mödan. Otäckt bra text!!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind