Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tvåbente vän!

Förr han sprang, gick, spela boule, badminton
körde bil och cykla... För några år sen
trodde han att det var kroppen, som bara
med honom gyckla... När allt bara stannade av...

Men den drog alls ingen vals, motoriken, balansen
som minnet var borta, han hade helt enkelt sagt
kommit till korta...

Men vi skaffade en rullstol... Så nu ett eget fordon han
har, jag honom drar, så på bensin, som Friskis&Svettis
vi spar slantar, men på dem lägger jag mina vantar
när jag till kondiset rantar, köper goda kakor, mums!

Nu hinner jag inte skriva mer
för jag skall hämta honom på
dagvården bums!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-23 13:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar kärleksförklaring - och en stor kärlek som drar och kämpar för att ge livskamraten ersättning för de egna benens styrka
2010-04-24

  lodjuret/seglare VIP
ja, dagvård heter det för att det måste finnas de som både tar vara på och även vårdar dagarna, skulle väl solen annars skina, på mig, dig och de dina, på vår och andras hjässa? Till dina, mina och deras tankar vässa...
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt