Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligt

så äntligt ordnas ansiktet
den lilla kan åter le
och talet flyter på

hjärnspöket är upplöst
och långsamt självdör morfars kramper

fasan blev besegrad
livskraften vann
hos flickan




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-04-23 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP