Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag som trodde jag var stark

Jag som hade kommit över Dig
För mig var Du faktiskt passé

Jag trodde att jag stark och frisk
Som kunde komma över Dig så relativt snabbt

Jag som hade börjat om

Nu när mitt nya liv precis skulle börja
Så dyker Du upp igen
Och allt ställs på ända

Varför, varför, varför???
Det skulle vara så enkelt om Du var förlorad för evigt
Och nu kommer Du igen, efter alla dessa år
Varför gör Du det?

Är det en lek igen?
Kan Du inte släppa det?
Varför dra in mig igen?
Visste Du att jag var tillbaka?

Vill Du ha mig som reserv?
Kommer Du när det passar Dig?
Eller är det på allvar den här gången?

Och jag som funnit mig till ro…

Fan vad jag skrivit om Dig
Och fiktivt placerat Dig i mitt liv
Och så plötsligt
Så finns Du där

Fan… Nu tror jag att det är på allvar
Och jag kan tyvärr inte säga att jag inte bryr mig

Jag ser dubbelt
En dröm som krossas
Och en dröm som går i uppfyllelse

Ingen annan har stått mig så nära och känt mig så väl som Du

Jag vet nu
Att hur gammal jag än blir
Så kommer jag alltid att minnas Dig
Det plågar mig samtidigt som det gör mig lycklig

Du ska veta
Hur det än nu blir
Så finns Du ALLTID närmast mitt hjärta
Även om det aldrig blir vi två




Fri vers av Harold_P
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-24 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harold_P