Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noll grader celsius

Vi stod där i natten
Noll grader celsius
Fullmåne
Och lyssnade på ljuden från skogen

I månens sken genom träden
Stod vi där
Du och jag
Ensamma

Du frös
Lutade Dig mot mig
Höll om mig
Vi delade vår värme med varandra 

Froströken ur Din mun
Så varm
Nådde mig

En oro kom över mig
Kommer vi att få uppleva detta igen
Kommer Du att lämna mig

En bil hördes på avstånd
Och Du klev in i bilen och ville åka




Fri vers av Harold_P
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 00:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Vännen, leta efter en mer fulländad avslutning, Tack!
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Harold_P