Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför? - Frustration

När Du ser på mig
Varför vågar jag inte hålla kvar min blick?

När vi inte är själva
Varför håller Du då så låg profil?

När vi satt där avsides, från de andra
Varför frågade Du mig då om allt?

När jag gav Dig mina svar
Varför drog Du ur mig än mer information?

När Du trodde det fanns någon annan
Varför frågade Du då så nyfiket om hur det låg till?

När jag sa som det var
Varför tvekade Du då på mig och log?

När Du bad mig göra Dig sällskap en bit
Varför avbröt Du Dig själv i det Du ville säga mig?

När det är vardag igen
Varför fortsätter Dina frågor när vi är själva?

När det nu är vardag igen
Varför tror Du jag agerar som jag gör?

När ska jag förstå
Varför Du gör så här?




Fri vers av Harold_P
Läst 294 gånger
Publicerad 2011-10-24 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harold_P