Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Gick Mig Förbi

Du gick mig förbi
En helt vanlig dag
Inget som som öppnade mina ögon

Sedan sa Du något
Något subtilt
Jag förstod inte först
Du gjorde Dina försök

Och jag gick där ovetandes och dum
Och kall

Du gjorde allt Du mäktade med

Och jag beundrar Din kamp

Nu står vi här
Vid ett vägskäl
Du vet vet åt vilket håll jag vill
Men jag vet inte åt vilket håll Du vill

Jag försöker att se det i Dina ögon
Vad vill Du?
Vilket håll väljer Du?
Vad vill Du?

Du vet vad jag vill

Vill Du detsamma?

Ska vi slå följe?
Du och jag mot tidens ände…?
Vi, tillsammans…




Fri vers av Harold_P
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-02 03:00



Bookmark and Share


  Vid tangenten
Jag känner din väntan i dikten. Bra skrivet :)
2014-03-05

  Angel of love
Väldigt bra.
2014-03-02

  wildah
Väl nedtecknat och en text i min smak.
2014-03-02

  SellwiN VIP
Bra skrivet, fortsätt så!:)
2014-03-02

  SellwiN VIP
Bra skrivet, fortsätt så!:)
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Harold_P