Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord om farväl

Lyssnar om och om igen till dina ord av farväl
Fastnat i en ond cirkel, om vad jag kunnat förändrat
Har jobbat och slitit som en träl
Mången sorg och tårar jag spenderat
På något som aldrig gick i lås
Ledsen är jag, att det inte blev som det var tänkt
En dröm som försvann i tidens blås
Försökte öppna dörrar, allt var stängt
Jag är formad av tiden så befängt

Skriven ‎2004-03-31 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 21:15



Bookmark and Share


  thyra
Vemodsvackra rader och bildens mörka ton, stödjer vemodet. Fint!
2010-04-29

  kråkan VIP
..tiden fångar bara om man tillåter den..fint och vemodigt skrivet..
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind