Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjena! Tjabba! Hallå!

Tjena! Tjabba! Hallå!
Det var ord från igår.
Längtan sliter mig itu.
Vill tillbaks i dur.
Melodin spelas bara i moll,
Och runt snurrar jag som en boll.
Kastas hit och dit, vill ut.
På bara knän jag ber om ett slut.
Allt kraschar inom mig.
Jag går sönder av längtan efter dig.
Ord från idag, ett enkelt hej!

Skriven ‎2004-03-31 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-29 03:38



Bookmark and Share


  Amorina
Riktigt fint skrivet om att trasas itu inuti i förtvivlan, längtan, saknad och sorg.

Igenkänning. Jag minns den känslan när jag läser din text.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind