Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

 

 

värmen inifrån
tinar det som föll under natten

tankens kraft i gryningen

 

avstånd är illusionen som saknar projektionsyta

 

vi spänner våra nät från gren till gren 
och livets budskap slungas vidare

från släkte till släkte

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hannadraken
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-24 08:02



Bookmark and Share


  Anders Perols
Genomtänkt och väl skrivet.
2010-04-24

  Per Rydberg
Härlig text som ger starka bilder om tro och liv.
2010-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Och förvanskas av liberalteologer.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken