Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oops I did it again

Mot bättre vetande, erfarenhet och tandagnisslan
gjorde jag det en gång till
fast det var länge sen sist
tillräckligt länge sedan
trodde jag
Men nu sitter jag här och tänker på den där
kanotpaddlingen i mörker med månskära
kakelugnssprakandet
och de vackra händerna
De vackra händerna,
de alldeles för vackra händerna
Det var deras fel
för om de hade varit klena eller för grova
då hade jag haft kontroll
Då hade jag haft kontroll både då och nu

And I might do it again




Fri vers av MissTrixie
Läst 296 gånger
Publicerad 2010-04-24 13:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=6144RV4c-9w

2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

MissTrixie
MissTrixie