Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Storverk av självlärd självgod patet-potat-poet


Visbonden Kritter av idag/ inverterad dystopi


Bonde ska han bli
det är tidens melodi
köpa grepe och blåställ
bära kepa skaffa mjäll



Vila varje kvart
dikta om nåt svart
med kurbitsmönster
som en annan pellejönser

Så ska livet efter detta bli
en utopi, en UTOPI !








Fri vers av MissTrixie
Läst 502 gånger
Publicerad 2008-02-21 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissTrixie
MissTrixie