Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motsättningar


Det finns stunder

av kärlek

Stunder av hat

stunder av självsvält

stunder av mat





Fri vers av MissTrixie
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissTrixie
MissTrixie