Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=cueVxtZvbp8



Jag klippte av hälften av mitt hår idag
ändå skulle jag kunna ersätta någon i Poodles

Fast jag är inte helt olik Ane Brun heller,
frisyrmässigt

jag skulle också kunna tänka mig ett trädhus
fast inte making babies
men huset kan jag ta
om det är färdigt
utan fondtapeter
och gardinfritt

undrar om man tar sig upp på repstege?
Det skulle jag nog klara,
lite vingligt
som tillvaron i största allmänhet
men det vore bra
och så slipper man rabatter
bara slingerväxter
och lianer
och folkfritt

Fast Ane Brun får komma när hon vill

Och Antony

och Vilhelm Moberg
om han orkar och kan

Kanske Micke Dicksson
fast högst en timme
och utan mikrofon

någon gång om året
kanske




Fri vers av MissTrixie
Läst 309 gånger
Publicerad 2009-02-19 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissTrixie
MissTrixie