Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egna ord


Motmänniskor

Intackning

Släktsafari

Huvudverk




Fri vers av MissTrixie
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-12-21 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissTrixie
MissTrixie