Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Over seas

Jag har en massa tid
att ta hand om

Och det gör jag

Jag gör ingenting egentligen

Sitter i Visby,
i en fin stol

Lyssnar på vredgat hav
ett par tiotal meter från fönstret


Äter Tom och Jerry-kex,
som borde fått förbli Kalle Anka-dito


Funderar på vilket promenadvarv jag ska ta imorgon
Först botaniska, sen frukost
eller börja med frukost, muren runt, avslutande trädgårdtur



Det är viktigt
med oviktiga val




Fri vers av MissTrixie
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-18 20:39



Bookmark and Share


  Tera
"Sitter i Visby,
i en fin stol

Lyssnar på vredgat hav
ett par tiotal meter från fönstret"

Det skulle jag vilja göra...
2009-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Önskar av hela mitt hjärta att jag hade sådana "bekymmer".
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

MissTrixie
MissTrixie