Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta satans slöseri, vem bryr sig om visor de närmaste 2500 åren?


Visans fördömda pandorapalats på glid

Oh mitt hjärtas refug
visor är bara ljug
Huset ska byggas
jobben ska tryggas
Gunnar är glader
vi andra får spader




Fri vers av MissTrixie
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-12-19 09:16



Bookmark and Share


  MissTrixie
Vad fint jag skriver. OCh tYYYYDLIGt!
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

MissTrixie
MissTrixie