Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL DRÖMMA

 Jag vill drömma om fria fåglar
 om frön som växa ur fri jord
 jag vill drömma om blommor
 som grönskar ur snön
 om havet som gnistrar
 likt äkta guld

 Jag vill drömma om fria fåglar
 om glittrande sekunder
 som famnar sinnen
 jag vill fatta mina minnen
 i en ädelsten

 vart enda ett så värdefullt
 så dyrbart
 jag vill drömma om fria fåglar
 om blommans starka rot
 om nattens skira glans

 jag vill drömma
 var dag om just
 det vackraste jag kan

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-24 13:33



Bookmark and Share


  sommarmoln
Åh, det önskar jag med göra...
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~