Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en utvecklad kommentar 
Håll till godo Larz




Om ord som de låter och beter sig

 

 

Jag känner ingen annan styrka
än den som pulserar i mitt blod, 
brinner mina dagar
och väcker varje morgon till nytt liv

 

Jag känner ingen annan kärlek 
än den som får mitt hjärta att gråta 
min tunga att jubla
och mina ögon att le vid din åsyn

 

Jag känner ingen annan gud 
än den som möter min glädje 
värmer min sorg 
och kallar min kropp i sin närhet

 

detta är min styrka 
och min svaghet

men framförallt 
det enda jag har i min vanskliga 
men ack så ljuvliga mänsklighet

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Hannadraken
Läst 256 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-24 13:46



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Trodde väl aldrig jag skulle jubla i hjärtat av en dikt som denna. Men det gör jag; Styrkan och svagheten hand i hand. Ja! Blir upplyft och lätt rusig. Det är gott.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken