Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag speciell?


En fråga som slog mig..

Om allt vore över, om allt var slut
om ingenting nånsin blev som förut
Om ingen andra chans nånsin fanns
och det var slutet på vår romans

Är jag då en av dem
som flytt från sorg till hem
och som rört vid ditt hjärta och din själ
innan vi tog farväl?

Blir jag då din sorg
som bryter ner din borg
Eller bara en som alla andra
som förr eller senare denna väg ska vandra?




Fri vers av InsideOut
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-24 19:52



Bookmark and Share


  dendärNadja
Mycket bra, känner igen mig i dessa rader.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

InsideOut