Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilen rör sej rytmiskt



Bilen rör sej rytmiskt
Som om....

Kommer närmare
Rutorna är igen immade
Men man ser
Lite

En 240 kombi med nedfällt säte
Och 2 st som gör sådant som vi alla
Kommit till av
Ja i alla fall förr nu finns de nån promille
Som ”fuskats fram” med

Men vi reagerar alla på det som
Faktiskt är eller i alla fall borde vara
Helt naturligt…
Helt och hållet naturligt

Ser lite in genom de immade rutorna
Innanför ser man dessa hudtäkta varelser
Som människor är
Om än i naket tillstånd
Eller barfota över hela kroppen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger
Publicerad 2012-06-17 02:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...barfota över hela kroppen...le!r

...som vårat nakenfota, utan skor :)
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO