Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fattas mig nu...

Ge mig ett O
Ge mig ett R
Ge mig ett D




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-25 11:38



Bookmark and Share


  limerick
Kan du använda
västkustvårbäcksporlande
är du välkommen
till de!
2010-04-25

  Christine Sabel
Flaggtoppsknopp i lingonskog, det var några ord som kom, kan du använda dem är du välkommen ;)
2010-04-25

    prima donna
haha, detta inger hopp...peppning på hög nivå. Rösterna skallar när Ewa Britt skaldar :)
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt