Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik unik glädjerik!

Musik den ger en luft under vingen
sen flyger man bättre än ingen
gjort förr det är, som om man
till en annan värld öppnat
en alldeles ny dörr...

Efter att ha lyssnat till musik i glädje
eller i sorg, som tröst, då känner man
att något lyfts ifrån ens bröst, ja ur...

Och det, som innan var ett snyft
av det känns inte ett dyft
man har lyft och man
är på seglats, ja
på så god tur!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-25 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt