Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Xylofon paroxysmer

Mitt i trumman sitter jag
Pompomporom

Trummslagaren slår som
besatt på mina trumhinnor.

Nåt såpass att trumman
går av på mitten

Ut ramlar jag och inser att jag
egentligen är en Xylofon.

Trummslagaren excelerar
i musikalisk genialitet.

Han missar inte en ton när
han jammar loss i veritabla
slagparoxysmer på mina
revben och till det en
stadig grogg. Balanserande
på ett ben..




Fri vers av Roger VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2004-07-01 08:41



Bookmark and Share


    Mats Almqvist
För att jag gillar musik, och inte minst då trummslagare, som ofta är stora personligheter.

Den är härligt och hämningslöst skriven. Och den har humor. Jag blev glad av att läsa den.
2004-07-03

    Idun 1
Den är fylld av humor och glada skratt. Skön fantasi som värmer alla frusna själar, tack vännen.
2004-07-01

  reback
veritabla slagparoxysmer på ett ben *gapskrattar* och njuter av din hjärnkapacitet. Tack !!
2004-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP