Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har jag tur är en fjärdedel av mitt liv över.





vilken kluvenhet
då jag tappar tonåren

vad är då ursäkten
mellan mig och atmosfärens
meningsskiljaktigheter?




Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 22:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag önskar också att det fanns fler knappar att trycka på här inne, en kunde vara en röd knapp som leder till hela världens undergång eller kanske bara en nedstängning av internet så jag slapp lockas att läsa texter som den här vilken vill locka mig att ta ställning till för eller emot barndomens möjliga djävlighet, blott utbytt mot en tänkt frihet som vuxen, välkommen till frihet i tvångströja eller frihet på havets o 'kärlekens' stormiga våg.
Usch, nej jag säger nog ja till snötäckta pulkabacken och hemmet med het choklad och ostmackor vilken regnig sommardag som helst i tomteb-olyckans land.
2010-05-26

  Per Rydberg
En stark fråga, som bara tiden kan ge svar på. Jag gillar den!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt