Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med

Kanske var min mening
Att fälla salta tårar i Sahara
Få snödroppar att växa där inget gror

Kanske var min mening
Att destillera varma själars ånga över Alaska
Låta palmer växa mot himlen i en värld av snö och is

Kanske var min mening
Att aldrig bli en del
Av det meningslösa




Fri vers av Exil
Läst 294 gånger
Publicerad 2010-04-25 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exil