Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I believe


Trump for President

Snygg och rejäl
Snart president i ett land nära dig


Och den mexikanska muren ska byggas
av TacoBell-chips och dokusåpa-lim

(väntar på smällen)

Bomberna rasar
Antika löften
Civilisationers progression
Det komplexa mot det enkla

Logik blir retorik blir arsenik

Demokratin gråter mjölk
Vad finns kvar av värde

(Donny Boy)

När politikerna sviker
Står godishyllorna ändå fyllda
Och Kim Kardashian visar sina trosor

(Så dekadent och likgiltigt)

Marknaden överlevde alla svek
Och konsumtionen vann alla slag
Även politikens

Vad betyder ideologierna
Och Alla grekiska ord
Som politik och statistik
När vi har twitter-flöden och taco-rama

Nu sitter du där med trötta ögon
Och browsar dina facebookvänners aktiva liv
Samtidigt som den vaga känslan av att du försummat ditt eget ointressanta liv skaver mot dina barndomsdrömmar

Men the show must go on

(med Fanta och Netflix?)


Vad mer kan du begära av livet?

Kanske religion

Du vill så gärna tro

Gud väntar på de troende
Inte flera gudar
Oss mot dom
Förenkla alla budskap

Låt det här bli...
Mexikanernas sista flykt

(kvävt skratt)

Ha ett gevär under armen
Du är en fri man
Det är naturens vilja
I Wyoming finns inga tvivel


Välj riktigt
Han ska jaga de onda

Det sista slaget
Ska separera de rättrogna
Från de galna

Och alla vill till himlen

(samma himmel över araberna som oss?)


Om du tror på mig har du inget att frukta

Var min vän i nöden
Förlåt oss från våra synder
Såsom vi...

(låtom mitt varumärke stärkas)

Kom barn,
Lyssna på mig


I believe in the Kingdom come

(Then all the colours will bleed into one)




Fri vers av Exil
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-28 23:09



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Som en profetia om undergången.
Bra gjort. Med humor.
Gillar.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Exil