Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bronx, Februari, 1977

Bardisken vibrerar stilla
En unken doft av intorkad öl och trasa svävar i luften
Han knäpper sin rock medan bandet lirar sista versen
Torkar svetten ur sin panna och flämtar tungt
Ser den sista glöden dö ut i askkoppen
Förflyttar tyngden från livet till den andra sidan...




Fri vers av Exil
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exil