Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollad




När midnattssol,
möter morgons älvdans,
drömmer livet,
sig bort nånstans.
Möter lugnet,
sin själ i spira,
smeker blomdoft,
sin knopp i trans.

Då blommar löken
och kaprifolen,
och liten präst
bugar kragen glatt.
Små glada firrar
brusar älven,
man tror att
livet fått fnatt inatt.








ME/2010




Fri vers av Madjori
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-26 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori