Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrobat





Så ska då dököttet väckas upp
och man ska vara akrobat.

Klättra på allehanda höjder
för att byta gardiner!

Som om det inte vore nog,
så ska eländet strykas
och fönstren tvättas.

Aj,aj,aj! den vridningen
visste var den tog.

Hoppsan! mycket gnäll
när den lyxiga latmasken
sätter i halsen
och slingrar sig ur kroppen.


Aj,aj,aj.







ME/2010




Fri vers av Madjori
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-03 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori