Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardag


För helvete
han krälar
i sin egen avföring
sa mannen som ville hjälpa

Jaså
jaha
det var ju mindre trevligt
sa socialtjänstemannen




Fri vers av Lénon
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-11-09 15:58



Bookmark and Share


    vilsen
riktigt bra. och ruskig . fy vilken vardag, och det pågår hela tiden, framför våra kisande ögon. bra skildrat
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lénon