Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från den minimalistiska sviten som startade i vintras




Lagom [tempo di piano]

~*~

Pianots toner synthesizeförstärkt
genom ny teknik genom åren

men den skarpa rena klangen
från pianots exakta ton

är det språk som själen rättar sig efter

i eftertexterna av filmen
över ett scenario
av den tänkta tankens

daggdrypande gryning

LPWJ 24/04/10




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 852 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-26 21:40



Bookmark and Share


  aol
stark bra skrift
2010-04-27

  Bibbi VIP
Suverän.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP