Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Eva Langrath. Tack!




porten

 

Gävles borg av skog

- men efter Norrlandsporten
blå berg i fjärran


solbländad resa
utefter Tidernas väg

förbi Själstuga


stränders hus och träd
spegelklara i solsken

vid Ljusnans älv

 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-26 22:43



Bookmark and Share


  Nina V A
så oerhört mycket tycker jag om mittenstycket - nästan meditativ läsning Fredrik och det är nog så viktigt bränsle
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP