Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valmöjligheter

Om du skulle välja
mellan att vara ett löv
eller ett grässtrå
Vilket skulle du välja då?
Vilket skulle ditt hjärta nå?

Vill du vara ett löv
som kan ändras i vackra färger
För att sen flyga med vinden
Till oändlighetens multnade mark
Skulle du klara att ta farväl?

Jag vill vara ett strå
Ett som du kan landa på
när du känner dig ensam och grå


Jag vill vara ett grässtrå
Nära till jorden
Jag kan kanske ej himlen nå
Men KÄNN på orden
försök ändå
sträck på dina tår
Så kan du känna, hur starkt ditt hjärta slår




Fri vers av C.D.A.H
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-26 23:34



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Vilken go pärla.

bra :)!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H