Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart är dårarnas hem?


Dårarnas hem

Jag var villig att offra mitt liv
Jag stod på udden redo att ta mitt sista kliv
Vackra svallvågor slog emot uddens klippa
Förskönade ögonblicken för att undslippa
Det oemotståndliga, jag som dåre måste omfamna
Jag tänkte, vart kommer jag att hamna?
När mina ögon sluts, och dåren kommer hem
Vart är hemma för dem?




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-27 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind